martes, 19 de abril de 2016

TALLERS PER SANT JORDI

Com aquest any celebrarem la DIADA DE SANT JORDI, el divendres 22 d'abril, ja que la festa cau en dissabte; no podrem baixar a les paradetes de la plaça de l'Església com altres anys.

Aleshores farem uns tallers a l'escola, des de les 9.00h fins a les 11.00h.

Ens han repartit en SIS grups d'entre 18 i 20 nens, barrejats dels quatre cursos: Tercer, Quart, Cinquè i Sisè. Els grups aniran passant per tots els tallers, 20 minuts a cadascú.

Els tallers:

PintoraMANDALA. A la classe de Tercer, dirigits per la Ma. Pilar, els nens i les nenes farem una manualitat que consistirà a pintar un mandala, tal com fan els hindús i els nepalessos.
Gif de soldadoST. GEORGE'S. Tothom sap la llegenda de Sant Jordi, però a l'aula d'anglès, que té la "super-pantalla" veurem una pel·lícula que narra l'esmentada llegenda però en anglès, que per això ho farem amb la Coté.Rosa
FLORETES. La flor és un obsequi obligat a aquesta Diada. Amb l'Amèlia, a la classe de Quart, farem una manualitat on hem de retallar i tenir molta cura per a fer boniques floretes.Gif bailarinesDANCING. No tots els tallers els farem asseguts, amb l'Anna, anirem a la classe de Sisè i montarem una coreografia; cada grup el seu ball. Després quan s'entreguin els premis literaris de S. Jordi, cada grup demostrarà el seu ball.DragonPUNTS DE LLIBRE. No farem cap llibre, que prou hem tingut fent poesies, contes o novel·les. Amb la Noelia, a la classe de Cinquè construirem un "punt de llibre" per a regalar o ficar al llibre que ens regalin.arbitro
CEGUETS. Finalment farem una activitat de sensibilització amb el Santi, al pati de dalt. Jocs i desplaçaments per l'escola, però amb els ulls tapats. 

Sens dubte que serà una manera molt peculiar i diferent de celebrar Sant Jordi !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario